Förfina

 • Smak 0

  Smak

 • Volym 0

  Volym

 • Hälsa produkttyp 0

  Hälsa produkttyp

 • Pris 0

  Pris

 • Kost 0

  Kost

Proteinbars

46 resultat

Nedan hittar du vårt sortiment av goda, mättande och proteinrika bars, perfekta när du vill öka ditt dagliga intag av protein eller som ett smidigt snacks mellan måltider. Våra proteinbars har alla olika egenskaper för att så bra som möjliga kunna främja och gynna dina mål i vardagen. Klicka Läs Mer för att ta reda på vilka av våra bars som passar dig bäst!

Innan träning:

För snabb energi innan ditt träningspass rekommenderar vi Pulse Bar eller Pure ENER:GY. Tack vare innehållet av Koffein, L Karnitin och Taurin ger Pulse Bar en välkommen energi-boost innan ditt pass. Med en storlek på 50g/bar är dessa något mindre än våra andra bars vilket förhindrar obehag som kan komma från att träna efter ett för stort mellanmål eller måltid. Inta ca 45 minuter innan träning för bäst resultat.

För dig som hellre får i dig naturlig energi består Pure ENER:GY främst av spannmål och torkad frukt så som tranbär, russin och svartvinbär. Dessa bars är även smaksatta med endast naturlig smaksättning och ger 25g kolhydrater per 60g bar som håller din energi på topp genom hela passet.

Efter träning:

För en gynnad och optimerad återhämtning rekommenderar vi Recovery XS som ger upp till 17g protein och 39g kolhydrater per 70g bar. Dessa innehåller även 3g Kreatin Monohydrat som boostar pump och styrka under träning, samt C-vitamin och L-glutamin för ett starkt immunförsvar och gynnad muskeltillväxt.

Måltidsersättare:

Prova Oats & Whey om du söker efter en smidig bar att ersätta en mindre måltid med. Dess innehåll av 21g protein och 43g kolhydrater bidrar till att skapa en näringsrik bar som förser din kropp och blodsocker med en stabil energikälla. Med en storlek på hela 88g/bar är Oats&Whey både goda och mättande.

Något sött...

Är du sugen på något sött men helst vill skippa socker- och fettinnehållet i vanligt godis? Prova våra populära Protein Chox eller Proteinkakor. Protein Chox har utvecklats för att påminna om marknadens populära chockladbitar – dock med ett fördelaktigt innehåll som bättre passar din livsstil! Med upp till 23g protein/bar med endast 22g kolhydrater. Dessa bars är perfekta att ha i väskan för att ersätta vanliga chokladbitar med när suget blir för stort.

Vill du har något till fikat? Våra Proteinkakor har snabbt blivit kundfavoriter! Med 37g protein per kaka är det inte svårt att förstå varför. Perfekt sega och chokladiga, men med bara 7g socker per 75g kaka är dessa ett hälsosammare alternativ till bakverken från cafét.

Prova att söka igen.

 • Kontrollera dina sökord för stavfel.
 • Gör en bredare sökning genom att använda färre sökord.
 • Produkten du söker kan ha upphört.